Framme i Moshi

Hej Sverige! Igår kom vi fram till Moshi sent på kvällen efter en lååång flygresa via Doha och Zanzibar. Det var lite jobbigt att komma fram så sent, det var mörkt och svårt att hitta mellan stugorna i vår lilla stugby och vi fick styltor under fötterna av all lera.

Idag har vi varit första dagen på sjukhuset! Vi visste inte vart vi skulle gå men efter lite letande och knagglig engelska hittade vi info-disken där vi fyllde i massvis med papper. Det tog superlång tid och vi fick vänta på en annan grupp studenter som också skulle fylla i papperna. Här säger man pole pole - ta det lugnt, och det har vi verkligen fått lära oss! Kräver mer övning än vad man kan tänka sig! 

Sjukhuset var väldigt annorlunda från sjukhuset i Sverige. Patienter överallt, och flagnande målarfärg - helt annan standard än i Sverige! Intressant att se! 

Imorgon ska vi få reda på vårt "schema", vilka avdelningar vi ska vara på. Det finns bland annat flera medicinavdelningar, kirurgavdelningr, pediatrik, gynekologi obstetrik osv.

 Här kommer lite bilder från idag och igår. 

Kilimanjaro från flygplanet. 

Linn och Lisas stuga, A19.


Såhär ser rummen ut! 

Fullt upp med att väääänta...


Vägen mellan husen och sjukhuset. 

Vi avslutade dagen med PIZZA!!Kommentera här: