Inte många knop

Denna veckan återvände Johanna och Nadja till akutvårdsavdelningarna efter en snabbvisit på labour ward. Det var betydligt lugnare denna veckan och de har bland annat undervisat en läkarstudent i katetersättning, tvättat bort grus och smuts från sår hos gruvarbetare och en massa andra saker. Linn och Lisa var på pediatrics där de tyvärr inte fick göra särskilt mycket. De bytte lakan och var med vid läkarronden och ägnade resten av tiden åt att rita och leka med barnen. De tog själva med sig papper och pennor till barnen vilket blev mycket uppskattat!Igår hängde  vi vid poolkanten! Vädret var super men  Nadja tröttnade till slut på solandet och hade simskola för en tanzaniansk kille som behövde lära sig grunderna. Vi kom fram till att simlärare är ett väldigt svårt jobb och att ingen av oss riktigt kunde förklara hur man faktiskt gör. Men han lärde sig i alla fall att flyta!

       


Kvällen spenderade vi med ett gäng brittiska läkarstudenter som vi hängt en del med på sjukhuset. Många av dem åker vidare på nya äventyr idag så det var trevligt med en sista kväll tillsammans!
 

Kommentarer:

1 Irene:

Vi skulle behöva en sån pool. Här är jättevarmt. Ni kanske skulle studerat till lärare istället. Ni får ju lära ut något vart ni än kommer. Ligga stilla och sola har ju aldrig varit din grej Nadja. Kram från oss....

Kommentera här: